We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Vacature: Manager financiële administratie (32 uur)

Treur kenmerk - icoon gerijpt bij Treur
Treur kenmerk - icoon gerijpt bij Treur

Gedreven door passie, kennis en expertise neemt Treur een onderscheidende positie in de wereld van “kaasbeleving” en premium merken in zowel binnen- als buitenland. Wij werken vanuit christelijke normen en waarden en staan voor een eerlijke en betrouwbare werkwijze, waarbij men bouwt aan duurzame relaties. Om deze succesvolle organisatie verder uit te bouwen zijn we zoek naar een:

                             Manager financiële administratie (32 uur)

Functie
Als Manager financiële administratie ben jij verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van Treur Kaas. Jij zorgt ervoor dat de financiële huishouding op orde is, dusdanig dat er een actueel inzicht is in de financiële positie van de organisatie. Dit doe je door het verzamelen, vastleggen, verwerken en analyseren van de financiële (administratieve) gegevens. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de maand-, kwartaal- en jaarrapportages voor de directie, als mede eerste aanspreekpunt voor de accountant en bereid voor deze de eindcontrole op de jaarrekening voor. Daarnaast signaleer je mogelijkheden tot efficiëntere werkprocessen en rapporteert deze aan de manager operations. Daar waar mogelijk ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Een uitdagende functie zowel op operationeel als op tactisch niveau.

Je bent een stevig, sterk financieel onderlegd persoon met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt zelfstandig, bent ondernemend en neemt initiatieven voor continue verbetering van de processen. Daarbij zoek je actief de samenwerking met collega’s op.

Kernwaarden als betrouwbaarheid, eerlijkheid, wederzijds respect, duidelijkheid, klantbeleving en maatschappelijke verantwoordelijkheid vormen een belangrijk kader om te komen tot een optimale invulling van de functie.

Functie-eisen

  • hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in financieel administratieve richting;
  • minimaal 8 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • kennis van MS Office en BCS;
  • kennis van Microsoft Navision is een pré;
  • je hebt ervaring met de dynamiek van het familiebedrijf;
  • je hebt affiniteit met foodsector (pré ervaring in foodsector);
  • goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pré.
Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een familiebedrijf (30 fte) waar passie voor kaas leidend is. Zo heb je een belangrijke rol om verder mee te bouwen aan de pure kaasbeleving van Treur Kaas. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar roellezijlstra@treurkaas.nl.