Italiaanse kaas

Grana Padano is een harde kaas uit de Po-Vallei in Italië. De naam Grana Padano komt van de korrels van de gemalen kaas (Grana) en de Italiaanse benaming voor de Povlakte (Padano). De Grana Padano lijkt op een Parmezaanse Kaas, maar mag geen Parmezaanse kaas genoemd worden, want die mag alleen gemaakt worden in een beperkt gebied in de omgeving van Parma. Grana Padano is een magere kaas (30+) en wordt langzaam gerijpt. Een heerlijke kaas voor over je pasta.

Productinformatie

Ingrediënten

Rauwe koemelk (IT), zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel E1105 (ei)

Allergenen

Melkeiwit, ei

Vetgehalte

30+

Formaat

4 kg en 35 kg

Artikelnummer

200048 / 200241

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1654 kJ / 398 Kcal
Eiwit
33,0 g
Koolhydraten
0 g
Waarvan suikers
0 g
Totaal vet
29,0 g
Verzadigd vet
18,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
-
Meervoudig onverzadigd vet
-
Cholesterol
-
Zout
1,5 g