Gratis stoepkrijt-eitjes bij kaas!

Profiteer nu van deze gave Paasactie: Je ontvangt gratis stoepkrijt-eitjes bij aankoop van boerenkaas en kaas van de boerderij (Oudelandse Boeren of Erfgoed Stelling Kaas)*. Deze doosjes stoepkrijt-eitjes kun je in je verkooppunt weggeven aan je consumenten. 

Stoepkrijt-eitjes

Zondag 31 maart en maandag 1 april 2024 is het Pasen. Tijdens deze dagen komen vaak hele families bij elkaar om lekker met elkaar de Paasdagen te vieren. Gezamenlijk genieten van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner. En natuurlijk mag de activiteit van eieren zoeken niet ontbreken! Wij hebben nu een hele leuke Paasactie: Bij aankoop van boerenkaas ontvang je doosjes stoepkrijt-eitjes voor de kleintjes. Zo kunnen ze deze eieren eerst zoeken en vervolgens kunnen ze ermee kleuren op de stoep. Dat geeft een vrolijk gezicht, zowel bij de kleintjes als op je stoep. 🙂

Boerenkaas

Deze actie is geldig bij aankoop van boerenkaas. Je kunt hierbij kiezen uit de Oudelandse Boerenkazen en de Erfgoed Stellingkazen.

Oudelandse Boeren

Oudelandse Boeren is een lijn die bestaat uit zowel boerenkazen als boerderijkazen. De receptuur is samengesteld door diverse kaaskenners. Puur natuur, zonder kleurstoffen, gemaakt van de beste melk en in een eerlijk proces bereid door de beste boeren. De melk die voor de bereiding van de Oudelandse Boeren wordt gebruikt, is speciaal geselecteerd bij boeren uit het Groene Hart. Het verhaal van de boer achter de kaas kun je lezen door op de kazen te klikken. De kaas is vernoemd naar de boerderij aan de Oudelandseweg in Woerden, waar Evert Treur in 1955 begon met de handel in kaas. Bekijk hier alle kazen uit deze lijn.

Erfgoed Stelling kaas

Onze serie Erfgoed Stelling kaas wordt bereid door boeren die dagelijks met volle overgave kazen maken. Vaak geleerd van vader op zoon en deze traditie wordt in Erfgoed vertegenwoordigd. De stelling staat voor het type kaas en de leeftijdsoort. Het eerste nummer geeft aan bij welke boer de kaas wordt gemaakt en het laatste nummer geeft de leeftijd aan. Hoe hoger het laatste nummer hoe langer de kaas heeft liggen rijpen in ons pakhuis. Klik hier om meer over de kaas en de boer te weten te komen.

*Vraag ons of je accountmanager naar de voorwaarden van de Paasactie

Wil je meer weten over deze boerenkazen of over de Paasactie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier!

Contactformulier