Oudelandse Boeren
Oudelandse Boeren is een lijn die bestaat uit zowel boerenkazen als boerderijkazen. De receptuur is samengesteld door diverse kaaskenners. Puur natuur, zonder kleurstoffen, gemaakt van de beste melk en in een eerlijk proces bereid door de beste boeren. De melk die voor de bereiding van de Oudelandse Boeren wordt gebruikt, is speciaal geselecteerd bij boeren uit het Groene Hart. Het verhaal van de boer achter de kaas kun je lezen door op de kazen te klikken.
In 1968 kocht Evert Treur, de oprichter van Treur Kaas, zijn tweede pakhuis aan de Oudelandseweg in Woerden. Oorspronkelijk was dit nieuwe pand een oude meelfabriek. Uiteindelijk was aan de Oudelandseweg ruimte voor 320.000 kg kaas.
Niet alleen dit pakhuis was een inspiratie voor de naam Oudelandse Boerenkaas. De grootmoeder van Daan Treur is geboren aan de Oudelandseweg. Het ouderlijk huis is afgebeeld op het etiket van Oudelandse Boerenkaas.