International Cheese Awards 2022

Van 30 juni t/m 2 juli vindt de jaarlijkse show International Cheese & Dairy Awards 2022 plaats in Stafford, Engeland. Een aantal van onze kazen worden tijdens deze show gekeurd, maar we zijn ook aanwezig op een stand. Kom naar deze gave show en proef van onze lekkere kazen. 

International Cheese and Dairy Awards 2022

De ICDA is één van de grootste kaaskeuringen ter wereld. Meer dan 5000 kazen vanuit de hele wereld worden tijdens deze show gekeurd door een vakjury. We zijn aanwezig met diverse kazen, met name uit onze Daniel’s Selection lijn. Heerlijke kruidenkaasjes, maar ook een geiten gatenkaas en een mooie gatenkaas van de boerderij.

Diverse prijzen voor Treur Kaas

Voorgaande jaren hebben we diverse prijzen mogen winnen. In 2016 heeft onze Jerseyhoeve Schorren zelfs de prijs gewonnen van de Supreme Champion! Oftewel de beste kaas van de show, wat betekent dat we deze kaas een jaar lang ‘de lekkerste kaas van de wereld’ mochten noemen. Afgelopen jaar zijn ook diverse kazen van ons in de prijzen gevallen! Hier lees je meer over de winnaars van afgelopen jaar. Ook dit jaar hebben we weer mooie kazen ingeschreven voor de competitie. We hopen dat deze bij de jury in de smaak zullen vallen.

Praktische informatie

De show vindt plaats van 30 juni t/m 2 juli in Staffordshire Showground, Stafford, United Kingdom. Lijkt het je leuk om de show International Cheese and Dairy Awards 2022 te bezoeken? Ga naar de website voor meer informatie over de show.