Treur Kaas in de prijzen gevallen

De jaarlijkse show International Cheese & Dairy Awards vond vorige week plaats in Staffordshire, Engeland. We waren aanwezig met een stand, maar ook deden diverse kazen van ons mee aan de keuring. En niet zonder resultaat! Een aantal van onze kazen zijn namelijk in de prijzen gevallen. 

Bio Truffo – Zilver

De Bio Truffo is een biologische kaas gemaakt van koemelk met een toevoeging van Italiaanse zwarte truffel. Deze kaas heeft een bijzonder smedig zuivel en is lekker romig van smaak. De jury heeft deze kaas beloond met zilver in de categorie Biologische kaas.

Weydeland Flinck – Zilver

Weydeland Flinck is één van onze Weydeland Specials. Deze oude kaas heeft prachtige kristallen dankzij de lange rijpingstijd. Wel is het zuivel nog heerlijk smedig. Een kaas met karakter! Deze kaas heeft zilver gekregen in de categorie Internationale kaas.

Biostee Pittige Tante – Zilver

Biostee Pittige Tante is een biologische kaas van circa 6 maanden oud. Zacht en romig, maar ook met een karaktervolle smaak. Een pittige tante dus! Ook deze kaas heeft een zilveren award in ontvangst mogen nemen van de jury.

Villa Chili Fumé – Brons

De kruidenkaas Villa Chili Fumé uit onze Villa-reeks is een bijzondere kaas. Deze kaas is namelijk natuurlijk gerookt en heeft daarnaast ook nog eens een heerlijke toevoeging van chilipepers. Dit maakt de kaas rokerig én lekker pittig van smaak. De jury kon deze heerlijke smaak ook wel waarderen, want zij hebben dit bijzondere kaasje beloond met een bronzen award.

Ben je benieuwd naar deze kazen? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij je alles over deze Award-winnaars!

Gepubliceerd op 25 oktober 2021