Pizza kaasstengels met Villa Fumé.

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Rasp de Villa Fumé op een grove rasp. Rol het koelverse bladerdeeg van de rol en snijd in 6 repen. Besmeer de repen met de tapenade en verdeel 120 gram van de kaas erover.

Halveer de plakjes salami en leg op iedere reep 5 plakjes met de ronde kant naar buiten. Vouw het bladerdeeg dubbel en duw de eindjes goed aan. Twist de repen bladerdeeg voorzichtig en leg ze op de bakplaat. Bestrijk ze met wat olie en bestrooi met de rest van de kaas en wat versgemalen peper.

Bak de kaasstengels in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.

Voor de saus: Roer 2 eetlepels groene pesto door 3 eetlepels mayonaise.

Tip: Ga je liever voor wat pittigere kaasstengels?  Gebruik dan de Villa Chili Fumé in plaats van de Villa Fumé. Dit is namelijk dezelfde kaas, maar dan met chilipepers!