Cum Laude Awards 2024

De winnaars van de Cum Laude Awards 2024 zijn bekend! Op donderdag 7 maart 2024 zijn de Cum Laude Awards uitgereikt aan de beste kaas en zuivel dat gemaakt is op de boerderij. En we zijn heel blij dat ook onze kazen in de prijzen gevallen. Welke dit precies zijn, lees je hieronder.

Wat zijn de Cum Laude Awards?

De Cum Laude Awards worden jaarlijks uitgereikt. Bij deze verkiezing komen boeren en boerinnen die zelf zuivel maken bij elkaar voor de verkiezing van de lekkerste kaas en zuivel, gemaakt op de boerderij. De Cum Laude Awards worden georganiseerd door de Bond van Boerderij- Zuivelbereiders. De winnaars worden gekozen aan de hand van een keuring door kaaskeurmeesters. Zij kijken naar diverse aspecten, zoals uiterlijk, doorsnede, consistentie en natuurlijk bovenal de geur en smaak.

De hoogst scorende kazen worden nog eens beoordeeld op geur en smaak door een culinair panel van journalisten, koks en vinologen. Deze prominenten bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt van de Den Besten Cum Laude Award kaas en Den Besten Cum Laude Award zuivel.

Winnende kazen

Diverse kazen uit ons assortiment hebben een Cum Laude Award mogen ontvangen. Hieronder vind je het overzicht.

Zilver

Brons

Deel het online en offline!

Wil jij beelden ontvangen over deze Cum Laude winnaars om te delen op je socials, om op te hangen in je verkooppunt of om te laten draaien op je TV-scherm? Dat kan! Neem contact met ons op en wij voorzien je van je gewenste materiaal.

Wil je graag (één van deze) kazen toevoegen aan je verkooppunt? Neem contact met ons op, dan kunnen wij je voorzien van samples en meer informatie.

Gepubliceerd op 22-03-2024