Villa Chèvre Fumé valt in de prijzen!

Tijdens de World Championship Cheese Contest in Wisconsin (USA) is onze Villa Chèvre Fumé in de prijzen gevallen. Er deden meer dan 3.300 kaasinzendingen van over de hele wereld mee, maar deze kaas haalde de top 20 beste kaas overall! En daar zijn we natuurlijk trots op.

Villa Chèvre Fumé in de top 20

De Villa Chèvre Fumé won de eerste prijs in de categorie ‘Hard Goats Milk Cheese Flavored‘ en werd erkend in de top 20 van alle kazen. De Villa Chèvre Fumé is een frisse geitenkaas met een toevoeging van rookaroma, wat zorgt voor een ware smaaksensatie. Dankzij de korte rijpingstijd is deze geitenkaas mild en romig van structuur. De rooksmaak geeft de Villa Chèvre Fumé net een andere bite dan je van geitenkaas gewend bent.

World Championship Cheese Contest

World Championship Cheese Contest is één van ’s werelds grootste technische kaas, boter en yoghurt competitie sinds 1957. Van 5 t/m 7 maart 2024 vond deze competitie plaats in de Monona Terrace Convention Center in Madison, Wisconsin, USA. De inzendingen worden beoordeeld door een team bestaande uit technisch onderlegde juryleden vanuit de hele wereld. Er wordt gejureerd op smaak, zuivel en textuur, zout, kleur, uitstraling, verpakking en meer.

Wil je meer weten over deze kaas? Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier