Kaasboerderij Mulder

Middenin de polder tussen Melissant en Herkingen ligt het familiebedrijf van Kaasboerderij Mulder. Met de melk van hun eigen koeien, bereiden Sjaak, Tonny, Stefan en Bianca ambachtelijke kaas en zetten daarmee een ruim 45 jaar durende traditie voort. De smaak van dit goudgele product is in de loop der jaren steeds verder verfijnd.

Welzijn van de koeien

Het welzijn van de koeien staat voorop. Bij Kaasboerderij Mulder vinden ze het belangrijk dat de koeien lekker in hun vel zitten. Door de juiste voeding en het creëren van een fijne leefruimte kan de kwaliteit van de melk, en dus ook van de kaas, het beste gewaarborgd worden. Als de koeien lekker in hun vel zitten, dan proef je dat zeker terug in de kaas!

Duurzaam

Tevens is Kaasboerderij Mulder, door o.a. het gebruik van zonnepanelen, een duurzame onderneming. In de toekomst hopen zij energie neutraal te zijn. Ambachtelijkheid, authenticiteit en duurzaamheid zijn dé kernwoorden die heel specifiek van toepassing zijn op kaas van de familie Mulder.

In ons assortiment hebben wij de Erfgoed Stelling 803 en Erfgoed Stelling 804. Voor meer informatie over Kaasboerderij Mulder, neem een kijkje op hun website.

: