We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Nieuws

Welkom op onze nieuwspagina. Hier vindt u het laatste nieuws en eerder geplaatste nieuwsberichten van Treur Kaas.

1 - 6 van 102
Online bestellen tijdens Corona crisis

vrijdag 27 maart 2020

Momenteel is het voor iedereen een onzekere tijd. In samenwerking met Midmid bieden we jou een mooie kans om de kaasverkopen te kunnen blijven doen, ondanks alle Corona maatregelen. Op deze manier staan we samen sterk!

lees verder »
Kaasondernemer gezocht! Omgeving Utrecht

woensdag 29 januari 2020

Ter overname aangeboden: Kaasspeciaalzaak, omgeving Utrecht

lees verder »
Ontmoet ons op Salon du Fromage

dinsdag 21 januari 2020

Van 23 tot 26 februari 2020 vindt de Salon du Fromage plaats in Parijs Frankrijk. Op deze internationale kaasbeurs nemen wij u graag mee in de wereld van de beste Hollandse kaasspecialiteiten.

lees verder »
Proef onze nieuwe biologische kazen op de Biofach in Nuremberg Duitsland

dinsdag 14 januari 2020

Van 12 tot 15 februari 2020 vindt de Biofach plaats in Nuremberg Duitsland. De Biofach is de grootste internationale beurs op het gebied van biologische voeding en Treur Kaas is present met de lekkerste biologische kaasspecialiteiten.

lees verder »
Treur Kaas wint 3 awards bij de World Cheese Awards 2019

maandag 21 oktober 2019

Bij de World Cheese Awards 2019 in Bergamo wint Treur Kaas 3 awards. Zilver voor de oude biologische jerseykaas Happy Mrs. Jersey Old Wisdom, Zilver voor de oude boerderijkaas 30+ Erfgoed Stelling 306 en Brons voor Bon Repas.

lees verder »
Ontmoet ons op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019

zondag 1 september 2019

Op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober kun je ons ontmoeten op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in de Expo Houten. Wij laten jou graag kennismaken met onze nieuwe Erfgoed Stelling kazen en proef onze prijswinaars van de International Cheese Awards.

lees verder »