We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Tavola 2018

vrijdag 2 maart 2018

Van 11-13 maart vond de Tavola beurs plaats in Expo Kortrijk België. Hier waren zo’n 400 exposanten aanwezig om u de laatste trends en specialiteiten op foodgebied te presenteren. De beurs om de mooiste delicatessen te ontdekken en uiteraard was Treur Kaas aanwezig met haar rijke assortiment Hollandse kaasspecialiteiten.

Op de beurs presenteerden wij o.a. onze nieuwe unieke oude kazen: Weydeland O.C. en Weydeland V.S.O.C. Deze kazen zijn samengesteld door de beste kaasmakers van CONO en de expertise van Treur Kaas op rijpingsgebied. Resultaat is een kaas die alle verwachtingen overtreft. De Weydeland O.C. is een mooie oude kaas met rijpingskristallen en een ongekende smeuïgheid en het oudere broertje de Weydeland V.S.O.C. een bijzondere brokkelkaas met een rijk aroma en een knisperende kristal.

Daarnaast waren er twee nieuwe soorten in de Villa kruidenkaas lijn te proeven. Villa Fumé en Villa Rucola. Villa Fumé is een authentieke rookkaas van de boerderij. Vol romig, licht pittig en met een echte natuurlijke rooksmaak! Een aanrader! Villa Rucola is een romige jong belegen kaas van de boerderij. De smeuïge kaas is gecombineerd met rucola, fenegriek en koriander. De kaas is heerlijk fris van smaak. De Villa reeks wordt gekenmerkt door kazen die op kleine schaal worden gemaakt en dankzij een eigen kruidenmengsel een intense smaak krijgen.

Ook presenteerden wij de biologische kaas van Biostee. Biostee is een biologische kaas gemaakt van de beste biologische koemelk. De kaas is ontwikkeld door 3 boeren die intensief samenwerken. Zij wisselen elkaars land, gewassen en mest uit om de beste biologische groente, melk en kaas te maken. 

Wij willen iedereen die ons bezocht heeft op de Tavola bedanken voor uw bezoek.