Klaver Kaas

De Kaasmakerij van familie Klaver kun je vinden in Winkel, Noord-Holland sinds 1977. Een prachtige locatie tussen de Noordzee en het IJsselmeer wat bekend staat om de zilte en rijke kleigrond. Het gras wat hieruit groeit is heerlijk mals en dat maakt de kaas zo bijzonder romig en puur.

Moderne kaasmakerij

In 2001 werd de karakteristieke stolpboerderij ingeruild voor de huidige moderne kaasmakerij. Niemand heeft die overstap gemerkt aan de smaak, maar wel aan de service! In 2006 heeft Klaver Kaas ervoor gekozen ook een modern pakhuis in gebruik te nemen. In dit pakhuis komt de rijping van de kaas nog beter tot zijn recht.

Verdeeld over 2 locaties heeft Klaver Circa 400 koeien en 2100 geiten die vrij ronddartelen in de wei en beschikking hebben over een comfortabele stal. De dieren op de boerderij zijn gezond en happy. Dit is de beste basis voor de lekkerste kaas! Samen met hen maakt familie Klaver veel verschillende kazen, stuk voor stuk uniek van smaak. De zuivere smaak komt tot stand door natuurlijke voeding van de dieren en het ambachtelijke proces van kaasmaken.

De kazen die door familie Klaver gemaakt worden, zijn Ons Genot, Villa Provence, Villa Wasabi, Chevretta en Twisca.

Voor meer informatie, kun je een kijkje nemen op de website van Klaver Kaas.