We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Gevulde tomaten met Twisca schapenkaas

Tomaten gevuld met schapenkaas
Tomaten gevuld met schapenkaas

Tomaten gevuld met Twisca Schapenkaas voor 4 personen.

Ingrediënten:
• 100 gr Twisca schapenkaas 
• 150 gr slagroom
• 100 gr champignons 
• 2 el gesnipperde bieslook
• 2 grote vleestomaten
• 1 el gehakte peterselie
• snufje cayennepeper
• 1 ui
• peper en zout
• takje basilicum om te garneren.
• beetje citroensap 
• 1 el boter 
• snufje nootmuskaat

Materialen:
De oven voorverwarmen op 225 graden.

Bereidingswijze:
Ui snipperen, en champignons in plakjes snijden met citroensap. De uien en de champignons met boter 5 minuten smoren. Flink kruiden met zout en peper, nootmuskaat en cayennepeper. De peterselie en de bieslook erdoor roeren en vervolgens de slagroom toevoegen, alles goed doorroeren en in een soufflevorm schenken en tomaten halveren en de helften op de champignons plaatsen. De schapenkaas in plakken snijden, op de tomaten leggen de soufflevorm op het middelste rooster in de oven plaatsen. De tomaten met de takjes basilicum garneren.