We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Ambachtelijke kruidenkaas

Proef de kracht van kruiden in deze ambachtelijke kazen!
De ambachtelijke kruidenkazen Villa Nella, Villa Rosa, Villa Korinthos, Villa Picanto, Villa Verde, Villa Rosso, Villa Segreto en Villa Truffo zijn heel bijzonder. Stuk voor stuk worden de kazen elk op ambachtelijke wijze gemaakt volgens eigen receptuur.

De dagverse volle melk van de eigen koeien is voor deze kazen het ingrediënt voor de rijke en krachtige smaak van de ambachtelijke kruidenkazen. Hierdoor ontstaat de echte ‘volle smaak’ die per seizoen iets kan variëren. Puur natuur dus. Toewijding, gevoel voor kaas en vakmanschap maken dat de kruidenkazen met liefde worden bereid. Elke kaas krijgt haar eigen kruidentoevoegingen waardoor haar specifieke smaak ontstaat.

Wanneer de kazen zijn bereid, worden zij zorgvuldig gerijpt in het pakhuis. Op houten planken en omgeven door rust ontstaat de typische smaak.

1 - 9 van 20

Villa Nella is een romige jong belegen boerenkaas met een Italiaans accent! De smeuïge kaas is gecombineerd met olijfjes, zongedroogde tomaatjes en een vleugje knoflook. Een echte topper onder de kruidenkazen!

Villa Rosa is het smakelijke zusje van Villa Nella. Een boerenkaas met daarin kruidige rozemarijn, oregano en basilicum.

Villa Korinthos is een boerenkaas met fenegriek zaadjes. Daardoor krijgt de kaas een ietwat kruidige en bittere smaak.

Villa Picanto is een boerenkaas gecombineerd met verse chilipepers. Deze combinatie zorgt voor een pittige kaas met een karakteristieke smaak.

Villa Verde, Formaggio Pesto is een kaas met groene pesto, pijnboompitjes en fenegriek. Met haar leeftijd jong belegen, 8 weken rijping, is de kaas bijzonder smeuïg. De kaas heeft een kruidige karakter.

Villa Rosso is een kaas met rode pesto, fenegriekzaadjes en Italiaanse kruiden. Bijzonder smeuïg, met een Italiaans tintje. Het zuivel is rood van kleur wat deze kaas erg doet opvallen, zeker op een kaasplateau.

Villa Truffo is een gethermiseerde kaas met Italiaanse zwarte truffel. De truffel is familie van de paddenstoel en heeft een verfijnde smaak. Een echte luxe kaas die in de kaaswereld de innovatie een stap voor is.

Villa Segreto is een bijzondere kaas met een mengsel van 7 geheimzinnige kruiden. Deze Hollandse belegen kaas is gemaakt van verse koemelk met peper, gember, komijn, nootmuskaat, kruidnagel, kaneel en cardamon.

Villa Blue is een ambachtelijke kaas met tijm en rozemarijn. De kaas wordt gemaakt in een kleinschalige kaasmakerij van gepasteuriseerde koemelk. Wat deze kaas zo bijzonder maakt is haar smaak en blauwe zuivel.