We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Gewassen rode korst kaas


1 - 9 van 10

Een Franse kaas, zacht van binnen met een vrij zachte, oranje korst. Romig van smaak.

Een zachte kaas met een gewassen korst met een krachtige en intensieve smaak.

Zachte kaas met een rijke smaak. De rijping gebeurt op speciale netten en de korst is eetbaar.

Kernhem is een Nederlandse roodbacterie kaas die wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. De kaas heeft een halfharde korst en heeft qua vorm wat weg van een Port Salut maar haar smaak is pittiger. Een lekkere kaas voor op een kaasplateau.

Een rauwmelkse, snijdbare kaas van maximaal 9 maanden rijping. Morbier is geurloos en heeft een milde smaak.

De geur van deze Franse kaas verraadt zijn sterke smaak. De korst kan worden gegeten.

Een van oorsprong abdijkaas met een zachte toegankelijke smaak.

Een halfharde snijdbare Franse kaas van rauwe melk gemaakt. Heeft een volle en romige smaak.

St. Paulin is een Franse kaas uit Bretagne. De kaas is zacht en romig van smaak.